25È CURS DE FORMACIÓ EN DIGESTOLOGIA
CURS EN INVESTIGACIÓ BÀSICA I TRANSLACIONAL EN DIGESTOLOGIA
TALLER VIDEOFÒRUM D'ENDOSCÒPIA

Salutació


Benvolgudes i benvolguts,

Un any més, ja tenim el congrés català amb nosaltres! Del 30 de gener a l’1 de febrer, tindrà lloc el XXIX Congrés de la Societat Catalana de Digestologia a La Llotja de Lleida. I no tan sols aquest, sinó també el 25è Curs de Formació en Digestologia, el 5è Taller Videofòrum d’Endoscòpia, i el 5è Curs en Investigació Bàsica i Translacional en Digestologia. Tot plegat il·lustra la fortalesa que té la Digestologia a casa nostra en el moment actual.

I per a celebrar-ho no se’ns ha acudit una imatge més bonica per al cartell d’enguany que la dels presseguers florits d’aquestes fèrtils terres: la primavera ja treu el nas quan celebrem el nostre congrés!

Des de la Junta, el Comitè Científic i el recent estrenat Comitè de Docència de la Societat, hem intentat elaborar un programa atractiu per a tots vosaltres, reunint les millors i més actuals aportacions en Gastroenterologia, Hepatologia i Endoscòpia.

Com sempre, podrem conèixer, de primera mà, la recerca més puntera que s’ha fet a Catalunya. En aquest sentit, recollint els comentaris favorables de l’experiència iniciada l’any passat, mantindrem la divisió dels pòsters en dues sessions, una el dijous i una altra el divendres, per tal de donar més temps i més espai per a interactuar amb els seus autors. També mantindrem el mateix nombre de simposis que l’any anterior, una iniciativa que ha permès potenciar les activitats docents i de recerca de la nostra Societat.

També disposarem de sessions per a la presentació dels nous documents de posicionament, l'estat actual dels plans estratègics i els resultats obtinguts amb les ajudes a la recerca (iniciació, intensificació i estada a l'estranger) que concedeix anualment la Societat i que demostra el bon estat de salut que aquesta gaudeix.

Com en anteriors edicions, invertirem una part important del pressupost en finançar la participació d’aquells metges residents, becaris i investigadors bàsics no metges, que siguin socis de la Societat i primers signants de comunicacions, pel valor afegit que aporten al congrés i la dificultat que tenen per a obtenir patrocini.

Desitgem, de tot cor, que aquest congrés continuï sent el punt de trobada cordial i festiu que, un cop a l'any, reuneix tots els professionals del país que estimem la Digestologia.

Us esperem a Lleida!

Antoni Castells
President

DATES D'INTERÈS   
20 de gener de 2020
Límit inscripcions.
10 de novembre de 2019
Data límit d'enviament de comunicacions.

SEU
Palau de Congressos de Lleida. La Llotja
Palau de Congressos de Lleida. La Llotja
Avda. de Tortosa, 4
25005 Lleida
Tel. (+34) 973 22 11 55
teatredelallotja.cat

Pàrquing Preu de 4€/dia al pàrquing del Palau de Congressos pels assistents.

COM ARRIBAR

JJ9Q + V6 Lérida