Presentació

Benvolguts companys,

Un cop mes tenim la satisfacció d’anunciar-vos el proper Congrés de la Societat Catalana de Digestologia, aquesta serà la XXIII edició. Tindrà lloc els dies 30 i 31 de gener, i 1 de febrer de 2014 al Palau de Congressos de Lleida, La Llotja.

Aquest Congrés, des de sempre ha tingut un elevat nivell científic que reflecteix l’esforç dels especialistes del nostre país, i una participació i ambient excel·lents. Creiem que aquest Congrés és un fòrum immillorable, on tots plegats aglutinem esforços per compartir els nostres coneixements professionals.

Com en les anteriors edicions, i per facilitar l’assistència a tots els interessats, la Societat invertirà una part important del pressupost en finançar la participació d’aquells metges residents i becaris, que siguin socis de la nostra Societat i primers signants de comunicacions.

El programa serà el següent: el dijous dia 31 per la tarda, tindrà lloc el XIX Curs de Formació en Digestologia, sota la direcció del Dr. Josep Mª Reñé Espinet, de Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Seguidament tindrà lloc la presentació de dos documents de posicionament de la Societat, i a continuació dos simposis paral·lels.

El divendres dia 1 de febrer tindran lloc a més de les habituals Sessions de Comunicacions orals i visites als pòsters, diversos simposis dintre del programa i paral·lels. A la tarda tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de la Societat, amb la renovació de càrrecs pertinent.

El dissabte dia 2 de febrer al matí continuarà amb una sessió de Comunicacions orals, un simposi dintre del programa, la sessió comentada dels postes seleccionats i el lliurament de premis.

Esperem que trobeu interessant la proposta d’aquesta trobada, en la que esperem la vostra assistència i participació.

Cordialment

Dr. Rafael Campo,
President SC Digestologia

Dept. Telemàtica © Fundació Acadèmia 2012